Sağlık Bilimleri Fakültesi

Beslenme ve Diyetetik

Bölümden Haberler

Multidisipliner Yaklaşımla Yeme Bilimi -Eatoloji Sempozyumu 2020
hgfd
gvfc
Beslenme Alışkanlıklarımızda Çevrenin Rolü
Koronavirüse Karşı Doğru Beslenme
Beslenme ve Diyetetik Bölümü PRIMA Programı 2020 Section 1 Kapsamında Projesine Kabul Aldı
sbf
fghj
ASDF
Beslenme Bilgi Sistemi Tanıtım Etkinliği
asd
hamit Köksel
jhgfd
Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu ve Öğr. Gör. Uzm. Dyt. Selahattin Dönmez, ''7. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi'nde, Beslenme ve Diyetetik Paneli'nde sunum gerçekleştirdi.
''Hayat Devam Ediyor COVİD 19'da Sağlıklı Gıda, Sağlıklı Tarım'' konulu seminer, FAO Türkiye Temsilci Yardımcısı Ayşegül SELIŞIK ‘ın  konuşmacı olarak katılımı ile gerçekleştirilmiştir.
Covid-19 Sonrası Tarım ve Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımlar
Meyve ve Sebze Yıkamayı Bilmiyoruz
gıda güvenliği
anadolu
 Endokrin Bozucular ve Çevre Kirleticiler
Duygusal Yeme ve Obezite Arasındaki İlişki
Tahıllar, Ekmek ve İnsan Beslenmesi
Mutfaklarımızda Hazırlama ve Pişirme Hataları
Tip 3 Diyabet ve Alzheimer Hastalığı Semineri
dm
Spor Dallarına Göre Beslenme, Makro ve Mikro Besin Ögelerinin Önemi
Koronavirüsten, Ramazana Her Yönü İle Beslenme
funda elmacıoğlu
Sağlıklı Bireyler İçin Koronaviruse Karşı Öneriler
3. Gıda ve Beslenme Bienali, 12-13 Mart 2020 tarihleri arasında  Radisson Blu Hotel'de gerçekleştirildi.