Sağlık Bilimleri Fakültesi

Haberler

image
engin ulukaya
''Hayat Devam Ediyor COVİD 19'da Sağlıklı Gıda, Sağlıklı Tarım'' konulu seminer, FAO Türkiye Temsilci Yardımcısı Ayşegül SELIŞIK ‘ın  konuşmacı olarak katılımı ile gerçekleştirilmiştir.
Covid-19 Sonrası Tarım ve Gıda Sektöründe Yeni Yaklaşımlar
Meyve ve Sebze Yıkamayı Bilmiyoruz
gıda güvenliği
anadolu
 Endokrin Bozucular ve Çevre Kirleticiler
COVİD-19 ve Fiziksel Aktivite
Duygusal Yeme ve Obezite Arasındaki İlişki
Tahıllar, Ekmek ve İnsan Beslenmesi
Mutfaklarımızda Hazırlama ve Pişirme Hataları
Tip 3 Diyabet ve Alzheimer Hastalığı Semineri
İSU 20 Mayıs Çocuk Gelişimciler Günü Etkinliği
dm
Spor Dallarına Göre Beslenme, Makro ve Mikro Besin Ögelerinin Önemi
Koronavirüsten, Ramazana Her Yönü İle Beslenme
funda elmacıoğlu
Akut Hastane Ortamında COVID-19 Fizyoterapi Yönetimi Rehberi
Kardiyopulmoner Rehabilitasyon Fizyoterapistler Derneği Webinarları 1 COVİD-19
Koronavirüs ile mücadelede akciğerler güçlendirilmeli
6515
Sağlıklı Bireyler İçin Koronaviruse Karşı Öneriler
3. Gıda ve Beslenme Bienali, 12-13 Mart 2020 tarihleri arasında  Radisson Blu Hotel'de gerçekleştirildi.
Koronaviruse Karşı Beslenme Reçetesi
funda elmacıoğlu
46456
Diyetisyen Neslihan Aktepe ile Kariyer Sohbetleri
Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesi