İstinye Üniversitesi Sağlıklı Adımlar Kulübü tarafından beslenme bilimindeki gelişmeleri Beslenme ve Diyetetik öğrencileri ile buluşturmak amacıyla "Beslenme Biliminde Takviye Edici Gıdalar" konulu bir seminer düzenlendi. Uzm. Dyt. Görkem Gökmen, katılımcılara takviye edici gıdaların sağlık üzerindeki etkileri ve doğru kullanımı hakkında önemli bilgiler sundu.
Seminerde, takviye edici gıdaların beslenme düzenindeki yerinin ve bu ürünlerin doğru şekilde nasıl kullanılacağının altı çizildi. Uzm. Dyt. Görkem Gökmen, takviye edici gıdaların bilinçli kullanımın önemini belirterek, diyetisyenlerin bireylerin sağlık ihtiyaçlarına uygun takviye edici gıdaların seçimi ve kullanımı konusunda önemli bir rehber rol üstlendiğini vurguladı.
Sağlık Bilimleri Fakültesi