Beslenme ve Diyetetik Bölümü, SABAK Akreditasyon Kurulu'ndan 2 Yıllık Akreditasyon Aldı

Akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yaparak Türkiye'de sağlık bilimleri eğitiminin kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunmak amacıyla SABAK, güncel ve gelişmekte olan teknolojileri kavrayan, daha iyi eğitilmiş ve daha nitelikli sağlık profesyonelleri yetiştirilerek toplumun refahının ileri götürülmesini hedeflemektedir.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü eğitimde kalite ve evrensel ölçütler doğrultusunda SABAK Akreditasyon Kurulu tarafından değerlendirilmiş olup 20 Mart 2024 tarihinden itibaren 2 yıllık akreditasyon almaya hak kazanmıştır. İstinye Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, akredite olmuş sayılı üniversiteler arasına ismini yazdırmıştır.

Başta emeği geçen bütün öğretim üyelerimiz olmak üzere tüm idari personel ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.