Poznan University of Life Sciences akademisyenleri Beslenme ve Diyetetik Bölümü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Poznan University of Life Sciences Beslenme ve Beslenme Bilimi Bölümü’nde akademisyen olarak görev yapmakta olan Prof. Dr. Katarzyna Polanowska ve Prof. Dr. Maciej Kuligowski, 18 Ekim 2022'de Beslenme ve Diyetetik Bölümü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri ile buluşan akademisyenlerimizden Prof. Kuligowski, öğrencilerimize “Phytoestrogens in Foods” konulu bir sunum gerçekleştirdi ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Ziyaret sırasında, okulumuzun imkanları ve laboratuvarları ile ilgili detaylı bilgi alan akademisyenler, iki üniversite arasında gerçekleştirilecek iş birliği süreçlerini de yüz yüze detaylandırma şansına erişti. En yakın zamanda öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi iki üniversitede de görme dilekleri ile misafirlerimizi uğurladık.
Prof. Dr. Katarzyna Polanowska ve Prof. Dr. Maciej Kuligowski, Bitkisel Temelli Besin Teknolojisi Enstitüsü’nde görev almakta olup, dünyanın dört bir yanından gelen yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile birçok Avrupa Projesi gerçekleştirmektedir.