Fizyoterapi ve Rehabilitasyon İngilizce

tfd haber
Kongre
İstinye Üniversitesi Haberler
İSÜ Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezimizde (İSÜFİZYOTEM) bel ağrısı ve kas-iskelet sistemi problemleri olan hastaların değerlendirmeleri ve tedavileri yapılmaktadır. Proje çalışmaları kapsamında tüm akademik ve idari personelimiz ve yakınları ücretsiz şekilde merkezde değerlendirmek üzere tedavi olabilecektir. Bununla ilgili olarak merkezin hazırlamış olduğu afişi inceleyebilirsiniz.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü öğrencilerinin TUBİTAK 2209-A projesi kabul edildi
 “Kraniyomandibular Eklem Disfonksiyonları Tanı ve Tedavi Yöntemleri”
Lyon Method Skolyoz
İstinye Üniversitesi Haberler
World Scientists Rankings 2024 listesinde yer alan İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim elemanımız Doç. Dr. Gül Deniz Yılmaz Yelvar'ı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.
Scosym
ERS
burcu
burcu ışıkcı
Graston
İstinye Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama Araştırma Merkezimiz Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Erkan İbiş'in Katılımıyla Açıldı.
 FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ ETKİNLİĞİ: SIK GÖRÜLEN ORTOPEDİK PROBLEMLERDE UYGULAMALI FİZYOTERAPİ YAKLAŞIMLARI: ÜST KADRAN
Doç. Dr. Gül Deniz Yılmaz Yelvar-Fark Yaratan İstinyeliler" ödülü
istinye fizyoterapi
istinye tanışma fizyoterapi