Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, SABAK Akreditasyon Kurulu'ndan 2 Yıllık Akreditasyon Aldı

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, SABAK Akreditasyon Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda 20 Mart 2024 tarihinden itibaren 2 yıllık akreditasyon almaya hak kazandı. Bu akreditasyon, bölümün yüksek kalite standartlarını ve öğrencilere sağladığı nitelikli eğitimi göstermektedir.

Bölümümüzdeki öğretim üyeleri, personel ve öğrencilerin katkıları ve emekleri, bu önemli başarının elde edilmesinde büyük rol oynamıştır. Bu süreçte gösterilen çaba ve özveri için bölüm öğretim elemanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü olarak, başarılarımızın devam etmesini ve öğrencilere en iyi eğitimi sunmaya devam etmeyi taahhüt ediyoruz.