Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrenci projesi ENPHE Conference 2023’te En iyi 5 Mezuniyet Projesi'nde biri seçildi.

İstinye Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Kübra KARDEŞ’in danışmanlığında hazırlanan “Effects of Different Stretching Types on Gastrocnemius Muscle Viscoelastic Properties and Performance” başlıklı çalışma 05-07 Ekim 2023 tarihinde Çek Cumhuriyeti’nin Prag kentinde düzenlenen The European Network of Physiotherapy in Higher Education (ENPHE) Conference 2023’te En iyi 5 Mezuniyet Projesi’nden biri seçildi. Çalışma üniversitemiz The European Network of Physiotherapy in Higher Education (ENPHE) temsilsici Dr. Öğr. Üyesi Berrak VARHAN’ın katılımı ile konferansta sunuldu.
Öğretim elemanlarımızı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.