Dil ve Konuşma Terapisi

Neden İstinye Dil ve Konuşma Terapisi?

* Akademik kadrosu seçkin, bilimsel olarak üretken ve genç, yüksek eğitim becerisine sahiptir.

*Teorik eğitimin hayata geçirilebileceği zengin laboratuvar ve ekipmanlarla, eğitim sonrasında hastanelerde uygulama imkanı bulunmakta ve öğrencilerimiz donanımlı bir dil ve konuşma terapisti olarak mezun olacaklardır.

• Öğrencilerimiz yüksek lisans ve doktora programları ile eğitimde kalıcı İstinyeli olma fırsatı bulabilirler.

* 26 yıllık tecrübesiyle sağlıkta lider marka, Türkiye'nin en büyük Sağlık Grubu MLPCare Experience prestij ve itibarı ile üniversite diplomasına sahip olma ayrıcalığına sahip olma fırsatı sunmaktadır.

* Klinik eğitimde hastane ve üniversite entegrasyonu yapılmakta ve öğrencilerimiz uygulamaları sırasında her zaman yanlarında olan deneyimli mentorlar ile güven ortamında eğitim almaktadır.

• Beslenme ve diyetetik, fizyoterapi ve rehabilitasyon, hemşirelik, psikoloji gibi diğer lisans bölümlerinin yanı sıra çift anadal ve yandal programlarına katılabilir, çok yönlü öğrenmeyi gerçekleştirebilir ve bunu ücretsiz olarak ikinci bir diploma ile taçlandırabilirler.

*Geniş kitap yelpazesine sahip bir kütüphane ile sosyo-kültürel gelişiminizi tamamlamak için yeterli desteği bulabilir, kulüpler, spor salonları, dinlenme odaları, çalışma alanları, kampüs, teknolojik ekipmanlar ve her türlü ihtiyaca kampüs içinde güvenle cevap verilebilmektedir.