TFD Üniversitemizde Toplandı

Türkiye Fizyoterapistler Derneği Bilimsel Eğitim ve Araştırma Komisyonu Toplantısı; Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanları, Türkiye Fizyoterapistler Dernek Başkanı Prof. Dr. Tülin DÜGER ve Yönetim Kurulu, Bilim Eğitim Araştırma Komisyonu Üyelerinin katılımıyla İstinye Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yasemin ÇIRAK, "Türkiye Fizyoterapistler Derneği ile birlikte çok güzel projelere imza atılacak. Bilimsel Eğitim Araştırma Komisyonu’nda Türkiye’deki tüm fizyoterapi okullarının bölüm başkanları davetli. Onların eşliğinde fizyoterapi okullarının daha iyi eğitim verebilmesi ve farklı uygulamalara imza atabilmesi için çeşitli projeler ve planlamalar yapılacak.’’ sözleriyle toplantının önemine vurgu yaptı.