Sağlık Bilimleri Fakültesi

Sosyal Hizmet Bölümünden Dr. Öğretim Üyesi Gülcan Urhan ABD'de Council of International Fellowship (CIP) Programını Tamamladı

Fakültemizin Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim üyesi Dr. Gülcan Urhan, Council of International Fellowship (CIP) Building Bridges Projesi kapsamında ABD Arizona Eyaleti'nde mülteciler, kadınlar ve çocuklara yönelik sosyal çalışma ve sosyal yardım uygulamaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduğu ve spesifik alanlarda sosyal hizmet kamu ve gönüllü kuruluşlarda aktif çalışmalar yürüttüğü programı tamamlamıştır.
Dr. Gülcan Urhan, Program sürecinde . National Association of Social Workers (NASW) konferansına katılmış; Arizona Üniversitesi (UA) Southwest Institute for Research on Women (SIROW) Enstütüsü’nün yürüttüğü projeler hakkında bilgi almış ve sürdürülebilir projelerle işbirliği geliştirmeye dönük görüşmeler gerçekleştirmiştir. Ayrıca Arizona Devlet Üniversitesi (ASU), Tohono O’odham Community College (Sells), Estrella Mountain Communiy College’da sosyal politika ve sosyal çalışma alanında çeşitli ders, kurs, panel ve konferanslarda konuşmacı ve panelist olarak katılmıştır.