Sosyal Hizmet Bölüm Başkanımız Prof. Dr. İlhan TOMANBAY, International Days 2018 Programına Katıldı

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlhan TOMANBAY, Evangelische Hochschule Freiburg (Freiburg University of Applied Sciences) tarafından Almanya’da düzenlenen International Days 2018 programına iki oturumda anahtar konuşmacı olarak katılarak, Türkiye’de Sosyal Gerontoloji ve Yaşlıların Durumları ile Türkiye’de Sosyal Çalışma Öğretimi ve Uygulamaları konularında sunum gerçekleştirdi.

23-25 Nisan 2018 günleri arasında yapılan Uluslararası Sosyal Çalışma Günlerine (Internationale Tage für Soziale Arbeit) Almanya, Fransa, Hollanda, İtalya, İspanya, İsviçre, Uruguay gibi farklı ülkelerden katılan konuşmacılar, Uluslararası Sosyal Çalışma, Ulusaşırı Göç Sorunları ve Bağımlılıkla Mücadele gibi farklı sosyal konuları ele aldı.