Sağlık Bilimleri Fakültesi

SBF Dekanımız Prof.Dr. Füsun Terzioğlu; SciFed yayın grubu tarafından açık erişimli olarak yayınlanan ‘Public Health Research Journal’ akademik dergisinde editör olarak görev almaya başlamıştır.

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Füsun Terzioğlu; SciFed yayın grubu tarafından açık erişimli olarak yayınlanan ‘Public Health Research Journal’ akademik dergisinde editör olarak görev almaya başlamıştır.

SciFed Public Health Research Journal; hastalığın önlenmesi ve tedavisi yoluyla sağlığın ve yaşam kalitesinin iyileştirilmesi için halk sağlığı müdahalesi alanlarında muazzam değerli akademik yayınları yayınlamayı amaçlayan, uluslararası, çevrimiçi ve multidisipliner bir açık erişim dergisidir.

SciFed Public Health Research Journal; bulaşıcı hastalık salgını sırasında, yiyecek ya da su kaynaklarının kontaminasyonu sırasında, sağlık davranışlarının geliştirilmesi alanlarında yoğunlaşmaktadır. Dergimiz, epigenetik, kronik hastalık, yaşlanma bilimi, zihinsel sağlık, doğal afetler, mülteci sağlığı, yaralanmanın önlenmesi ve tütün kontrolü vb. gibi alanları kapsayacak kadar geniş bir yelpazede temalar içeriyor.

SciFed Public Health Research journal cross ref’de indekslenmektedir.

Daha fazla bilgiye aşağıdaki dergi linkinden ulaşabilirsiniz. 
http://scifed.com/journal-of-public-health/index.php