Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuğba Görgülü'nün makalesi Toplum ve Sosyal Hizmet Dergisi’nde yayımlanmıştır

Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuğba Görgülü’nün; ‘Madde Kullanımı Olan Bireylerde Umutsuzluk ve İntihar Düşünceleri: Ankara Denetimli Serbestlik Örneği, “Hopelessness and Suicide Ideation Among Substance Users: Ankara Probation Service Case’ başlıklı makalesi Toplum ve Sosyal Hizmet Dergisi’ nde yayımlanmıştır. Madde kullanım bozukluğu tanısı almış bireylerde Umutsuzluk ve İntihar Düşüncelerinin ilişkili olduğu ve yordayıcı değişkenleri incelendiği çalışmada, aile işlevselliğinin ve nörotisizm kişilik trendinin önemli risk faktörleri arasında olduğu bulunmuştur.

Makaleye buradan ulaşabilirsiniz.