Sağlık Bilimleri Fakültesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi “Beyaz Önlük Töreni” ile 380 öğrencimiz beyaz önlük giyerek mesleklerine doğru bir adım attı

Mesleğe ilk adımı simgeleyen “Beyaz Önlük Töreni” 380 öğrenci, velileri, Mütevelli Heyeti Başkanı ve üyeleri, akademik kadronun katılımı ile 18 Kasım Cumartesi günü Topkapı Kampüsünde gerçekleşti.

Törenin açılış konuşmasını yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun TERZİOĞLU öğrencileri ve ailelerini tebrik etti ve İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak amaçlarını, hedeflerini ve öğrencilerinize kazandıracakları mesleki ve sosyal yetkinlikleri katılımcılarla paylaştı.

Törende konuşan İstinye Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih BULU üniversitemizin özgür ve öğrenci odaklı ortamından, sağlık alanındaki geniş imkanlarından, bilimsel gelişime yapılan katkılardan bahsetti ve öğrencilere ilerde sadece mesleki olarak başarılı değil etik değerlere sahip, iyi insanlar olarak hayata atılmalarını beklediklerini belirtti.

Törende konuşma yapan İstinye Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Muharrem USTA üniversitenin vizyonunu hatırlattıktan sonra İstinyelilik üzerinde düşüncelerini ve öğrencilerden beklentilerini paylaştı. Üniversitenin kendini keşfetmek için en doğru yer olduğunun altını çizen USTA, “biz bu nedenle üniversitemizin sloganını ‘Keşfet Kendini’ olarak belirledik” dedi. Muharrem USTA konuşmasının ardından başarı ile SBF’ye yerleşmiş öğrencilere beyaz önlüklerini giydirdi.

380 öğrencinin sırayla beyaz önlüğünü giymesi ardından tören toplu fotoğraf çekimi ve ardından MYO Aşçılık Programı öğrencilerinin bugüne özel hazırladığı birbirinden lezzetli ikramların sunulmasıyla sona erdi.

Tüm Fotoğraflar