Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesi’nde Beslenme Konferansı

12.06.2019 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesi’nde ailelere beslenme konferansı verilmiştir.
Konferansta okul öncesi ve okul çağında beslenme, beslenme bozukluklarına bağlı ortaya çıkan hastalıklar, çocuklara sağlıklı beslenme alışkanlıkları nasıl kazandırılmalı, süt ve süt ürünleri seçiminde dikkat edilmesi gerekenler, paketli gıdaların nasıl doğru seçilebileceği konularında ailelere eğitim verilmiş ve sağlıklı tarif örnekleri paylaşılmıştır.
Etkinliğe katkı sağlayan başta Beslenme Diyetetik Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu’na ve Öğr. Gör. Elif Emiroğlu, Arş. Gör. Sena Oruç ve Arş. Gör. Mutlu Tuçe Ülker’e ve katılımcılara ayrıca öğrencilerimize bu olanağı sağlayan Orhan Kemal İl Halk Kütüphanesi'ne teşekkür ederiz.