Mezuniyete Doğru 2021: Kanser Gelişiminin Önlenmesi ve Tedavisinde Fitokimyasalların Rolü

İstinye Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü son sınıf öğrencisi Stajyer Diyetisyen Sultan DEMİRAL'ın konuşmacı olarak katılımı ile ‘’Mezuniyete Doğru 2021: ‘’Kanser Gelişiminin Önlenmesi ve Tedavisinde Fitokimyasalların Rolü’’ adlı seminer gerçekleştirildi.
Stajyer Diyetisyen Sultan Demiral seminerinde, kanserden korunma ve önleme yolları, bireylerin kanser olmadan önce nasıl beslenmeleri gerektiği, kanser patofizyolojisi, kanser gelişimi ve kanserli bireylerin beslenmeleri konusunda bilgi verilmiştir. Seminerde, fitokimyasalların kanser üzerindeki etkileri konusunda yapılmış çalışmalardan örnekler sunulmuştur.