Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Hemşirelerin Yanında!

İstinye Üniversitesi Hemşirelik bölümü öğrencileri Arş. Gör. Rüveyda Ölmez Yalazı ile birlikte meslektaşlarına destek olmak adına bir video hazırladılar.
Çin'de başlayarak bugün ülkemizin de içinde bulunduğu dünyanın birçok yerinde görülen COVID-19 virüsü pandemisine karşı, kendi hayatlarını bir köşeye bırakıp bizler için gece gündüz çalışan siz değerli Sağlık çalışanlarımız; Florence Nighintingale'in söylediği gibi "Tanrının en değerli armağanı olan hayat, birçok defa hemşirenin ellerine terk edilmiştir." Bu anlamlı cümledeki gibi hiç tanımadığınız insanlara hayat oluyorsunuz. Gösterdiğiniz mücadelenin büyüklüğü kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyük. İyi ki varsınız!
İstinye Üniversitesi Hemşirelik bölümü olarak, bu zorlu mücadelenizde yalnız olmadığınızı söylemek için video hazırladık. Her zaman yanınızdayız!