Hemşirelik Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Gül Dikeç’in yeni makalesi Journal of Psychosocial Nursing and Mental Health Services’de dergide yayınlandı

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Gül Dikeç ve arkadaşlarının yatarak tedavi gören ruhsal bozukluğu olan hastaların antipsikotik ilaçlara bağlı metabolik yan etkileri değerlendirdikleri çalışmada, çalışmaya katılan hastaların hastanede kaldıkları süre zarfında fiziksel sağlıklarının olumsuz etkilendiği belirlendi. “Metabolic Side Effects in Patients Using Atypical Antipsychotic Medications During Hospitalization” başlıklı makale ruh sağlığı ve psikiyatri hemşireliği alanında SCI Exp ve SSCI indekslerince taranan Journal of Psychosocial Nursing and Mental Health Services nisan sayısında yayınlanmıştır. Makaleyi aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

Makale