Güngören İlçe Halk Kütüphanesi'nde Aile Eğitimi

Çocuk Gelişimi ve Eğitimcileri Derneği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneciler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü iş birliği ile yürütülen proje kapsamında Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hale DERE ÇİFTÇİ tarafından, 15.05.2019 tarihinde Güngören İlçe Halk Kütüphanesi’nde aile eğitimi gerçekleştirilmiştir.
Ailelere ergenlik döneminde gelişimsel destek, okul öncesi dönem çocuklarında beslenme, okul öncesi dönemde davranış problemleri ve uygun davranış stratejileri geliştirme konularında bilgilendirme yapılmıştır.
Aileler eğitim salonunda programa katılırken, çocukları SBF Çocuk Gelişimi birinci sınıf öğrencilerinin gözetiminde etkinlikler yapmışlardır.