Ebelik Bölümü Tarafından ‘Stres Yönetimi’ Semineri Düzenlendi

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü tarafından düzenlenen ‘Stres Yönetimi’ başlıklı seminer, gelişim eğitmeni Yogesh SHARDA’nın katılımıyla 5 Nisan 2019 tarihinde İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsünde gerçekleşti.

Ebelik Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Nurten ÖZEN’in açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Öğr.Gör. Serpil Ata’nın çevirmenliğinde Yogesh Sharda’nın semineri ile devam etti. Konuşmasında stres yönetiminde etkili yöntemleri anlatan Yogesh Sharda; zihnimizi, bakımımıza ve ilgimize ihtiyacı olan bir bebek olarak tanımlarken etkili nefes alma ve meditasyon tekniklerini de uygulamalı olarak İstinye’liler ile paylaştı. Etkinlik sonrası konuşmacılara Ebelik Bölümü Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Nurten ÖZEN tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.