Dünya Sosyal Çalışma Günü: "Okul ve Sosyal Çalışma" Paneli Düzenlendi

08.02.2018 tarihinde İstanbul Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü ev sahipliğinde ve İstinye Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü'nün de çağrıcılığı ile düzenlenen Dünya Sosyal Çalışma Günü’nde birçok farklı üniversiteden gelen Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin katılımıyla “Okul ve Sosyal Çalışma” konulu bir panel gerçekleştirildi. İstinye Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri de büyük bir ilgi ve merakla panele katıldı. Öncelikle alanında uzman kişiler, beşer dakikalık kısa bir sunum yaptılar. Bölüm başkanımız Prof. Dr. İlhan Tomanbay da bir sunum gerçekleştirdi. Sosyal çalışmacılara en çok ihtiyaç duyulan yerlerden biri okul olmasına rağmen okul sosyal hizmeti, ülkemizde henüz yeterli değeri görememiş bir alandır. Bu bağlamda bölüm öğrencileri, akıllarındaki soru işaretlerini sorma ve tartışma imkanı bulmuştur.