D. Melek ER-Sabuncuoğlu The Fifth ICF International Conference 2018 (F1T2018) Global Voices on Disability and Diversity Kongresine katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Melek ER-SABUNCUOĞLU, Tayvan'da 1-3 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenen, The Fifth ICF International Conference 2018 (F1T2018) Global Voices on Disability and Diversity Kongresinde, "ICF as a Child Recognition Tool; Professionals' Opinions', Turkey." başlıklı çalışmasını sözlü olarak sunmuştur.

Konferansta, Uluslararası Yeti Yitimi ve Sağlığın Sınıflandırılması (ICF) konusunda farklı alanlarda çalışmalar yapan öncü profesörler; Rune J. Simeonsson, Jerome Bickenbach, Eva Björck-Åkesson, Reuben Escorpizo, Mats Granlund, Henry L. Lew, Tsan-Hon Liou, Richard Madden, Rosamond Madden, Robin McWilliam, Veronica Schiariti, Gerold Stucki çalıştalar düzenlemiş ve sunumlar yapmışlardır.