Sağlık Bilimleri Fakültesi

Çocuk Gelişimi ve Eğitimcileri Derneği Öğrencilerle Buluşuyor

İstinye Üniversitesi Gökkuşağı Çocuk Gelişimi Kulübü, 19 Mayıs 2021 tarihinde Zoom üzerinden saat 13.00’de kahoot uygulaması ile yarışma düzenlenmiştir. Daha sonra kulüp üyelerimizin hazırladığı “Çocuk Gelişimciler En Çok Merak Edilen Soruları Cevaplıyor” adlı videoları izlendikten sonra konferans açılış konuşması gerçekleştirilmiş ve söz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Derneği Başkanı Prof. Dr. Nurper ÜLKÜER’e bırakılmıştır. Ülküer dernek kuruluşu, yönetim kurulu, öğrenci komisyonu ve derneğin temel değerlerini tek tek açıklamıştır. 3 saat süren konferans sonrasında Prof. Dr. Nurper ÜLKÜER öğrencilerin sorularını cevaplamıştır.
Öncelikle Sayın Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Derneği Başkanı Prof. Dr. Nurper ÜLKÜER ‘e davetimizi kabul ettiği için çok teşekkür ederiz. Katılım sağlayan tüm öğrenci arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz.

Ayrıca 20 Mayıs Çocuk Gelişimciler Günü kapsamında İstinye Üniversitesi Gökkuşağı Çocuk Gelişimi Kulübü koordinatörlüğünde kulüp üyeleri ile en çok merak edilen sorulara yanıtlardan oluşan videoyu sizlere sunuyoruz.

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ GÖKKUŞAĞI ÇOCUK GELİŞİMİ KULÜBÜ