Çocuk Gelişimi Bölümü Yüksek Lisans Süreçleri

İstinye Üniversitesi Gökkuşağı Çocuk Gelişimi Kulübü 13 Şubat 2021 tarihinde Zoom uygulaması üzerinden saat 19:30’da sayın misafirlerimiz İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Görevlisi Bahar YAZGAN, Araştırma Görevlisi Buket TAN, Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Neslihan ARGÜT, Kırklareli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Araştırma Görevlisi Emrullah Can YAVUZ, Çocuk Gelişimci Beyza Nur KAYA ve Betül BÜYÜKERZURUMLU, Klinik Psikolog İlayda MUTLU ile 120 katılımcıyla Yüksek Lisans Süreci konferansını gerçekleştirmiştir.
Konferans açılış konuşması gerçekleştirildikten sonra farklı yüksek lisans süreçleri yaşayan 7 değerli misafirimizin sırayla yaşadıkları zorlukları, sınavları, tez ve asistanlık sürecini, bireysel tecrübelerini paylaşması ile devam etmiştir. 2 buçuk saat süren konferansta süreç detaylarının paylaşılması üzerine katılımcıların sorularını cevaplanmıştır. Katılım sağlayan tüm hocalarımıza ve öğrenci arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz.
İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ GÖKKUŞAĞI ÇOCUK GELİŞİMİ KULÜBÜ