Çocuk Gelişimi Bölümü Vaka Tartışmaları 1

İstinye Üniversitesi Gökkuşağı Çocuk Gelişimi Kulübü, 29 Aralık 2020 tarihinde İsü perculus sistemi üzerinden saat 19.00’da Doç. Dr. Şaziye Senem Başgül ile 120 öğrencinin katılımıyla Vaka Tartışmaları Serisinin ilkini gerçekleştirmiştir.
Konferans açılış konuşması gerçekleştirildikten sonra Doç. Dr. Şaziye Senem Başgül otizm spektrum bozukluğu olan bir vakanın anamnez alma sürecinden tanılama sürecine kadar geçen görüşmelerden verdiği klinik bilgilerin yanı sıra otizm spektrum bozukluğu ve dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu hakkında da teorik bilgiler paylaşmıştır.
1 saat süren konferans sırasında Doç. Dr. Başgül öğrencilerin sorularını cevaplamıştır. Öncelikle Doç. Dr. Şaziye Senem Başgül’e davetimizi kabul ettiği için çok teşekkür ederiz. Katılım sağlayan tüm hocalarımıza ve öğrenci arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz.
İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ GÖKKUŞAĞI ÇOCUK GELİŞİMİ KULÜBÜ