Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencilerimiz, Karabük Çocuk Gelişimi Öğrenci Kongresi’nde Üniversitemizi Başarıyla Temsil Etti

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından düzenlenen ‘’Meme Sağlığı Gönüllü Eğitici Eğitimi’’ adlı etkinlik, Türkiye Meme Vakfı Kurumsal İletişim ve Proje Danışmanı Feza ŞENGEL’in katılımıyla 30 Nisan Pazartesi günü İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü’nde gerçekleşti.

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencileri, 7-8 Mayıs tarihleri arasında Karabük’te düzenlenen 5. Çocuk Gelişimi Öğrenci Kongresine katıldı. Yaptıkları araştırmayı sözlü olarak bildiren İstinye Üniversitesi SBF Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencileri, yaptıkları sunumu başarıyla tamamladı.