Çocuk Gelişimi Bölümü Dergisi 'Bizim Çocuklar'

İstinye Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri olarak Çocuk Gelişimi öğrenci dergisi çıkarmaya başladık.

İlk sayımızda “Çocuk Gelişimci Kimdir?” başlığı ile çocuk gelişimi mesleğini tanıtmaya çalıştık. Birbirine çok karıştırılan Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği arasındaki farklılıkları açıklamaya, çocuk gelişimi mesleği ile ilgili merak edilen bazı sorulara yanıt vermeye, İstinye Üniversitesi, Çocuk Gelişimi Bölümü ve Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrenci Kulübümüzün gerçekleştirdiği etkinlikleri paylaştık.

Bundan sonra da ayda bir sayımızı sizlerle paylaşacağız. Her sayımızda da farklı konu başlıklarıyla; alanında uzman kişilerle yapılacak röportajlar, çocuklar için etkinlikler ve sağlıklı tarifler/ egzersizler, üniversitemizden ve bölümümüzden güncel haberler, bizlerden sizler için özenle seçilmiş kitap ve film önerileriyle sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Bizi takip etmeyi unutmayın.

Çocuk Gelişimi Bölümü Öğrencileri, SBF, ISU