Beslenme ve Diyetetik Böl. Bşk. Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu, 6. Çocuk Dostları Kongresi’ne konuşmacı olarak katıldı.

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu, 8-10 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 6. Çocuk Dostları Kongresi’ne konuşmacı olarak katıldı.

8 Mart Perşembe günü "Sporcu Çocuklarda Beslenme" konusu ile sporcu çocukların beslenmesinde dikkat edilmesi gereken noktaları anlatan Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu, 10 Mart tarihinde "Diyetisyen Gözüyle Organik Besinler ve Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar" konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Kongrede; Doç. Dr. Nafiye Urgancı DEMİRKKIRAN, Prof. Dr. Muazzez GARİPAĞAOĞLU ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Osman SAĞDIÇ’da konuşmacı olarak yer aldı.