Avrupa Diyetetik Öğrencileri Topluluğu Konferansı Gerçekleşti

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu’nun eski öğrencisi ENDietS Promosyon ve İK Sorumlusu Uzm. Diyetisyen Ezgi Kolay, Toplumda Beslenme Durumunun Saptanması dersi kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek Avrupa Diyetetik Öğrencileri Topluluğu ve ENDietS European Network of Dietetic Students hakkında bilgi verdi.

Uzman Diyetisyen Ezgi Kolay, “Üniversite yıllarınızda bölümünüzle ilgili neler yapıldığını görmek için Beslenme ve Diyetetik’in farklı alanlarından insanlarla tanışmak gelecek ufkunuzu açacaktır. Kuracağınız bağlantılar sayesinde gelecekte bir projeyi hayata geçirmek istediğinizde size çok yardımcı olacaktır” diyen Kolay, uluslararası olmanın mesleğe adım atıldığında sağladığı kazanımlardan bahsetti.