Afetlerde Sosyal Hizmetler ve Sosyal Çalışma Çalıştayı Düzenlendi

17-18 Mart 2023 tarihlerinde İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü'nde "Afetlerde Sosyal Hizmetler ve Sosyal Çalışma Çalıştayı" düzenlendi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği, Hayata Destek Derneği çalışanları ve farklı üniversitelerden gelen akademisyenler çalıştaya katılarak destek verdi. Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen yaklaşık 50 katılımcının olduğu çalıştayda yakın zamanda ülkemizde meydana gelen deprem felaketi ele alındı. Çalıştay raporunun en kısa sürede hazırlanıp yayımlanması planlanmaktadır.

Bu etkinliğin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı İstinye Üniversitesi'ne, Friedrich Ebert Stiftung'a ve Sosyal Hizmetler Araştırma, Belgeleme ve Eğitim Vakfı'na (SABEV) teşekkürlerimizi sunarız.