2021 Mezuniyet Töreni

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri, 21 Eylül 2021 Salı günü Turkcell Vadi Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşen törenle mezuniyetlerini kutladı. Mezuniyet töreninin açılış konuşmaları, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Peyami Çelikcan, Rektör Prof. Dr. Erdal Karaöz ve Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Muharrem Usta tarafından yapıldı.

Açılış konuşmalarından sonra İstinye Üniversitesi öğrencilerine diplomaları takdim edildi. Diplomalarının verilmesinin ardından İstinyeli yemini eden öğrenciler keplerini atarak mezun olmanın sevincini yaşadılar.

Sosyal Hizmet Bölümü bu yıl ilk mezunlarını verdi. 2021 yılında bölümümüzden toplamda 31 öğrenci mezun oldu. Mezunlarımızdan Şerife Gündüz 2021 İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi birincisi olarak bizleri gururlandırdı. Yeni mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Mezuniyet törenine ilişkin fotoğraflar aşağıda yer almaktadır.