Sağlık Bilimleri Fakültesi

20 Mayıs Çocuk Gelişimciler Günü 'İstinye'li Çocuk Gelişimciler Sahada'

20 Mayıs Çocuk Gelişimciler günü kapsamında artık sahada olan ilk mezunlarımızı davet ettik. Bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaştıkları için çok teşekkür ederiz, gurur duyduk.
Gönül Akay lisans eğitimi boyunca yapmış olduğu projelerini, akademik başarılarını ve yayınlarını aktarmış olup ardından mezun olduktan hemen sonra çalışmış olduğu MLPCARE Sağlık Grubundaki çalışma faaliyetlerini, hastanedeki yönetimsel süreçlerini, aksiyon ve operasyonel çalışma stratejilerini bizlere aktarmıştır.
Selin Ateş lisans eğitimi alırken girmiş olduğu KPSS ve E-KPSS sınavlarına hazırlanma süreçleri ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanma süreçlerinden bahsetmiştir.
Melike Ebrar Bilgin yapılan etkinlikte özel eğitim kurumlarında çalışma süreçleri çocuk gelişimcinin özel eğitimde ki yeri görev ve sorumlulukları özel eğitimde çalışmanın ayrıcaklıkları ve kariyer hedeflerini bizimle paylaşmıştır.
Büşra Şura ŞİMAY Çocuk Gelişimi Alanında Yüksek Lisans sürecinin nasıl ilerlediğini, başvuru şartlarını, başvuru için neler yapılması gerektiğini, ders süreci, tez ve tez danışmanlığı sürecini bizimle paylaşmıştır.
Dilan İşin özel eğitimde Çocuk Gelişimcinin çalışma süreçleri ve yurt dışı kariyer plânlaması, hedefleri ile ilgili bilgilerini bizimle paylaşmıştır.
Zeynep dilşat yıldız özel eğitimde çalışma süreçlerini, aile danışmanlığı ve eğitimi yüksek lisans sürecinden bahsetmiştir.