1. Nöromüsküler Hastalıklarda Değerlendirme ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu Gerçekleşti

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoloji ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından hazırlanan ve Türkiye’de ilk olan 1. Nöromüsküler Hastalıklarda Değerlendirme ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Sempozyumu Topkapı Kampüsü’nde yoğun katılım ile gerçekleşti.
Açılış konuşmasını Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Engin Ulukaya, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yasemin Çırak ve Fizyoloji ve Rehabilitasyon Öğr. Prof. Dr. Habibe Serap İnal gerçekleştirdi.
TÜBİTAK tarafından desteklenen sempozyumda kas hastalıklarında fizyoterapi ve rehabilitasyonun önemi ve güncel tedavi yöntemleri değerlendirildi.