MOKAD 2019 Kongresi

İstinye Üniversitesi, Dicle Üniversitesi ve Moleküler Kanser Araştırma Derneği (MOKAD) iş birliğiyle düzenlenen 1. International Multidisciplinary Cancer Research Congress, 18-22 Eylül 2019 tarihleri arasında Diyarbakır Dicle Üniversitesinde gerçekleşecek.

Genç araştırmacılar için hücre kültürü sitotoksisite/hücre ölüm kursumuz olacağı kongrenin genel amacı; yurtdışı ve yurt içi kanser araştırmacılarını bir araya getirerek kanserde en son araştırma sonuçlarını ve klinik pratiği yansımasını paylaşmaktır. Kongre; moleküler onkoloji, kanser kök hücreleri, mikroçevre, kanser immünoterapisi, gibi güncel konuları kapsayacak multidisipliner konferanslar, paneller, sunumlar şeklinde düzenlenecektir.