ismet tamer

Prof. Dr. İsmet Tamer
Dekan V.

Sağlık Bilimleri Fakültesi, bünyesindeki bölümler (Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Gelişimi, Dil ve Konuşma Terapisi, Ebelik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Sosyal Hizmet) hem ülkemizde, hem de dünyada en fazla ihtiyaç duyulan ve gelecek vaat eden meslek gruplarını kapsamaktadır. Multidisipliner ve interdisipliner ekip çalışmalarına olanak sağlayan bu meslekler, öğrencilere çok farklı kariyer seçenekleri sunmaktadır. Mezunlar özel ve resmi sağlık kuruluşlarında, eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde, kamu ve özel kuruluşlarda danışmanlık, eğiticilik, yöneticilik gibi görevler alabileceği gibi, kendi özel kliniklerini açarak hizmet verebilir ya da akademik kariyeri tercih ederek akademisyenlik yapabilirler. Bu mesleklere gereksinim hiçbir zaman azalmayacağından, mezunlar alanlarında ihtiyaç duyulan birer profesyonel olarak mesleklerine atılacaktır.

Güçlü ve dinamik akademik kadrosuyla İstinye Üniversitesi’nin en önemli hedeflerinden biri ulusal ve uluslararası alanda mükemmelliğe ulaşmaktır. Bu amaçla, bilim ve teknolojiye dayalı eğitim ve öğretim ortamıyla ve “Keşfet Kendini” sloganıyla öğrencilerimizin araştırma, girişimcilik, liderlik gibi potansiyel özelliklerini ortaya çıkarmalarına olanak sağlayan bir ortam sunulmaktadır. İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü, Dünyanın önde gelen kültür başkentlerinden biri olan İstanbul’da, şehrin tüm bölgelerine rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir konumdadır. Ayrıca, İstinye Üniversitesi olarak, mesleki eğitimin yanı sıra, öğrencilerimizin “İstinyelilik Manifestosu”nu birer ilke olarak benimsemesi ve bu şekilde sanatsal ve kültürel yönden de yetişmiş birer birer olarak mezun olmaları hedeflenmektedir.

Prof. Dr.  İsmet TAMER - Dekan V.
Prof. Dr.  İlhan TOMANBAY - Profesör Temsilcisi
Prof.  Dr. Hamit KÖKSEL - Profesör Temsilcisi
Prof. Dr.  Besti ÜSTÜN - Profesör Temsilcisi
Doç. Dr.  Hale Dere ÇİFTÇİ - Doçent Temsilcisi
Doç. Dr.  Yasemin ÇIRAK - Doçent Temsilcisi
Dr. Öğr. Üyesi Refika GENÇ KOYUCU -Dr. Öğr. Üyesi Temsilcisi

Prof. Dr. İsmet TAMER - Dekan V.
Prof. Dr. Funda ELMACIOĞLU - Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı
Prof. Dr. İlhan Tomanbay - Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı (Senatör)
Prof. Dr. Besti ÜSTÜN - Hemşirelik Bölüm Başkanı
Doç. Dr. Hale Dere Çiftçi - Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı