Faculty of Health Sciences

Mutfaklarımızda Hazırlama ve Pişirme Hataları

Zeytinburnu Belediyesi AKDEM ve İstinye Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi İşbirliği ile düzenlenen ve İSÜ Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nün katkıları ile gerçekleştirilen ''Pandemi Döneminde Beslenme: Eğitim Seminerleri Serisi'' kapsamında, 25 Aralık 2020 tarihinde Öğr. Gör. Elif EMİROĞLU ''Mutfaklarımızda Hazırlama ve Pişirme Hataları'' başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.
Sunumunda, Pandemi döneminde toplumun aklında olan ''Bu dönemde nasıl beslenmeliyim?''' ve ''Tüketeceğim besin güvenli mi?'' sorularını, farklı bir bakış açısı ile ele alarak, mutfaklarda besin ögesi kaybını engellemeye, besin güvenliğini korumaya ve gıda israfını önlemeye yönelik önerilerde bulundu ve katılımcıların sorularını yanıtladı.