SBF Dekanımız Prof.Dr. Füsun Terzioğlu’nun Makalesi Journal of Psychosomatics Obstetric and Gynaecology dergisinde

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof.Dr. Füsun Terzioğlu’nun “Premenstrual syndrome in university students: its correlation with their attitudes toward gender roles” isimli araştırma makalesi Journal of Psychosomatics Obstetric and Gynaecology dergisinin Haziran ayında yayınlanmıştır. Bu makalede üniversite öğrencilerinin yaşadıkları premenstrual sendrom şikayeti ile toplumsal cinsiyet tutumları arasındaki korelasyon incelenmiş ve ilgili değişkenler ile tartışılmıştır.

Temel S., Terzioğlu F., Koç G.”Premenstrual syndrome in university students: its correlation with their attitudes toward gender roles” Journal of psychosomatic obstetric and Gynaecology; June 15;1-9: 2017doi: 10.1080/0167482X.2017.1338265.