SBF Ebelik Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Nurten ÖZEN’in yeni makalesi Nursing in Critical Care’de yayınlandı

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilileri Fakültesi Ebelik Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nurten ÖZEN’in, Belçika’da ve Türkiye’de çalışan yoğun bakım hemşirelerinin gastrik rezidüel volüm ölçümü üzerine bilgi düzeylerini değerlendirdiği çalışması Science Citation Index Expanded (SCI-Expanded) ve Social Sciences Citation Index (SSCI) indeksli ‘Nursing in Critical Care’ dergisinde yayınlanmıştır. Dr.Öğr.Üyesi Nurten ÖZEN çalışmasını uluslararası iş birliği ile Ghent Üniversitesi-Belçika’da görev yapan, yoğun bakım alanında uzman ve uluslararası arenada tanınır bir akademisyen olan Prof. Stijn Blot ile beraber yürütmüştür.

Makaleyi aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.