Ebelik Bölümü Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Nurten ÖZEN ‘28. Ulusal Böbrek Hastalıkları, Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireliği Kongresi’nde

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Başkanımız Dr.Öğr.Üyesi Nurten ÖZEN, 35. Ulusal Nefroloji, Hipertansiyon, Diyaliz ve Transplantasyon Kongresi ile eş zamanlı olarak yürütülen ‘28. Ulusal Böbrek Hastalıkları, Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireliği Kongresi’nde ‘Kanıta Dayalı Uygulamalarla Hemodiyalizde Kateter Enfeksiyonlarından Korunma’ başlıklı konuşması ile davetli konuşmacı olarak yer almıştır. Dr.Öğr.Üyesi Nurten ÖZEN aynı zamanda ‘Damaryolu Kursu’nda da oturum başkanlığı yapmıştır.