Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyemiz Dr. Melek ER-SABUNCUOĞLU, International Conference 2018 (F1T2018) Global Voices nn Disability and Diversity Kongresi’ne Katıldı

İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Melek ER-SABUNCUOĞLU, 1-3 Kasım 2018 tarihleri aranda Tayvan’da düzenlenen The Fifth ICF International Conference 2018 (F1T2018) Global Voices on Disability and Diversity Kongresinde; "ICF as a Child Recognition Tool; Professionals' Opinions', Turkey." başlıklı çalışmasını sözlü olarak sundu. Konferansta; Uluslararası Yeti Yitimi ve Sağlığın Sınıflandırılması (ICF) konusunda farklı alanlarda çalışmalar yapan öncü profesörler; Rune J. Simeonsson, Jerome Bickenbach, Eva Björck-Åkesson, Reuben Escorpizo, Mats Granlund, Henry L. Lew, Tsan-Hon Liou, Richard Madden, Rosamond Madden, Robin McWilliam, Veronica Schiariti, Gerold Stucki çalıştaylar düzenledi ve sunumlar yaptı.