Hemşirelik Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Gül Dikeç “23rd World Congress of International Association for Child and Adolescent Psychiatry and Allied Profession”nde

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Gül Dikeç, 23-27 Temmuz tarihlerinde Çek Cumhuriyetinde düzenlenen Dünya Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Kongresi’ne (IACAPAP 2018), çocuk ve ergen psikiyatrisi kliniğinde yatarak tedavi gören hastaların ebeveynlerinin damgalama deneyimlerini inceledikleri ‘Stigmatization Experiences of Parents of Patients Hospitalized in Child and Adolescent Psychiatric Clinics’ başlıklı sözel bildirisi ile katıldı.