Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gül Dikeç, 23. Ulusal Sosyal Psikiyatri & 1. Ruhsal İyileştirim Kongresi’ne

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gül Dikeç; 16-19 Kasım tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenen ‘23. Ulusal Sosyal Psikiyatri & 1. Ruhsal İyileştirim Kongresi’ne ‘Ayrımcılık ve Damgalama Ölçeği’nin (ADÖ) Türkçe Versiyonunun Geçerlilik ve Güvenirliği’ başlıklı sözel bildiri ve ‘Süreğen Ruhsal Hastalıklarda Tedaviye Uyumda Ruh Sağlığı Hemşireliğinin Rolü’ kursunda ‘Ruhsal Bozukluklarda Tedaviye Uyumu Sağlamaya Yönelik Psikososyal Girişimlerde Hemşirenin/Psikiyatri Hemşirelerinin Rolü’ başlıklı eğitimi ile katılmıştır.