Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerimiz, Marmara Üniversitesi öncülüğünde gerçekleşen 1.İstanbul ve Diyetetik Kulüpleri Faaliyet Geliştirme Çalıştayına katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümü öğrenci temsilcimiz Selen ÖNTAŞ, 17 Aralık'ta Marmara Üniversitesi öncülüğünde gerçekleşen 1.İstanbul Beslenme ve Diyetetik Kulüpleri Faaliyet Geliştirme Çalıştayına katıldı.

Çalıştay kapsamında üniversitemiz bünyesinde yapacakları etkinliklerin planları üzerine kararlara varan öğrencilerimiz, Ocak ve Şubat aylarında beslenme ile ilgili farkındalık projeleri, bilgilendirme stantları ve sokak röportajları üzerinde çalışacaklar.

1.İstanbul ve Diyetetik Kulüpleri Faaliyet Geliştirme Çalıştayı