Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurten ÖZEN'den sözel bildiri kategorisinde üçüncülük ödülü.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurten ÖZEN; 18-22 Kasım tarihlerinde Antalya’da düzenlenen ‘27. Ulusal Böbrek Hastalıkları, Diyaliz ve Transplantasyon Hemşireliği Kongresi’ne ‘Hemşirelik ve Yenilikler’ adlı konuşması ile oturum başkanı, ‘Hemodiyalizde Sık Kullanılan İlaçların Biyoyararlanımı’ başlıklı sunu ile davetli konuşmacı ve ‘Hemodiyalizde Üremik kaşıntı ve İlişkili Faktörler: Çok Merkezli Bir Çalışma’ başlıklı sözel bildiri ile katılmış olup sözel bildiri kategorisinde üçüncülük ödülü kazanmıştır.