Duyurular

SBF Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurten Özen, 31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen ‘26th World Nursing Education Conference’ adlı konferansında.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurten Özen; 31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenen ‘26th World Nursing Education Conference’ adlı konferansa ‘Barriers to Management of Chronic Diseases: Review’ poster bildiri ve ‘Assessing the attitudes and behaviors of nursing students according to Caring Nurse-Patient Interaction Scale’ adlı sözel bildiri ile katılacaktır.

Kongre hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.